Samenwerking tussen Trainers & Acteurs – het boek

“O … jij hebt tieten”

en andere waargebeurde samenwerkingsverhalen tussen Trainers & Acteurs

Januari 2014 verscheen dit boek boordevol praktijkverhalen en reflecties.

kaft o jij hebt tieten

 

Over de samenwerking tussen trainers en acteurs bestaan vele verhalen in de wandelgangen. Na een oproep tot het delen van deze verhalen, stroomden de voorbeelden binnen.
“O … je hebt tieten” is een boek vol anekdotes om gretig in te grasduinen. Verhalen om van te griezelen en voorbeelden om je hart aan te verwarmen. Een reeks rolopvattingen, wensen en verlangens en een ergernissen-top-10.

Jeanne Bakker, André Witbreuk en Loes Wouterson werken als trainers en acteurs. Zij stelden dit boek samen op basis van circa 100 enquêtes en gesprekken en componeerden het vanuit een voor de trainingswereld verrassend en onbekend perspectief tot een betekenisvol geheel.

“Gelukkig hebben de schrijvers ervoor gekozen niet alles in een model te persen. Zowel trainers als trainingsacteurs zijn prima in staat om wat beschreven staat in dit boek om te zetten naar hun eigen praktijk en dát te gebruiken dat bij hun eigen stijl past. Of alleen te lachen om de soms hilarische voorbeelden.”
Harry Muller, voorzitter NVvT

“Ik ben blij met dit boek waarin verhalen zijn opgetekend uit het boeiende veld waarin deze twee professies elkaar ontmoeten. Een boek met niet alleen succesverhalen maar ook herkenbare missers. Als trainer en acteur goed op elkaar zijn ingespeeld, is de kracht groter dan de som der delen en dat is in het belang van het leerproces van de deelnemers. En bovendien: samenwerken is dan leuk, gezellig en leerzaam. Dit boek kan daarvoor een aanzet zijn. Dus: lezen en delen met je collega’s!”
Bert van Dijk, voorzitter NOBTRA

 

Reviews

Heerlijk boek, alleen veeeel te snel uit… ! Het is heel lekker geschreven. Ik vind het verhelderende kost, waar alle betrokken partijen hun voordeel mee kunnen doen, zodat wij en ons mooie vak weer verder kunnen groeien.
Linda de Wolf

 

Ik heb het in één ruk uitgelezen: herkenbaar, leerzaam en op een leuke manier geschreven.
Ella Veldman

 

Een boek om doorheen te vliegen. Het is leerzaam smullen! Ik heb geleerd en genoten ;)
Chantal Peeters