LOESWOUTERSON.NL
Master of Action Learning | Acteur | Coach | Schrijver
LOESWOUTERSON.NL
Master of Action Learning | Acteur | Coach | Schrijver

Lang leve FNV KIEM

Eens in de zoveel tijd valt er een boekje door de brievenbus. Dit is een brochure van FNV KIEM, de vakbond waar ik al sinds 1988 (direct na mijn afstuderen aan de Toneelschool) lid van ben. Ik meen me te herinneren dat hij destijds Kunstenbond heette.

 

Een trainingsgids.
Een boekwerkje vol met zeer gunstig geprijsde workshops en trainingen.
De afgelopen jaren heb ik geen gebruik gemaakt van de workshops om je belastingformulier goed in te vullen (besteed ik uit),  zelfstandig ondernemer te worden (want dat ben ik al), netwerken & acquisitie (gekozen voor “intuitieve marketing” van Martijn Meima).
Dit keer viel mijn oog op de cursus: WordPress. De belofte in korte tijd een eigen site te bouwen (ook al had ik er net een gebouwd met iWeb), trok me aan. Een workshop Photoshop voegde ik er aan toe, en voilà: het resultaat.

De training belooft dat je na de cursusdagen in staat bent zelfstandig met WordPress te werken. Ik heb dit inderdaad zelfstandig gedaan. In vele, vele (meestal avond)uren.
Wat een geluk dat ik het leuk vind om te doen!

Welkom op mijn nieuwe site!

Liked this post? Follow this blog to get more.