Her(be)leven via internet

Wat kan internet toch leuk zijn.
Op de laatste dag van de Olympische Spelen 2012 twittert @StevenGort dat hij met zijn zoon de basketbalfinale gaat bekijken.
Het roept herinneringen op. Basketbal, dat deed ik ook. In Hoofddorp. En aan een warme dag in Werkendam, waar we Nederlands Kampioen werden met een ploeg meiden die elkaar hadden gevonden in een stevig team. Zeker niet met allemaal lange meisjes, zoals je nu vaak ziet op de basketbalvelden. Ik was een van de kleinere meiden en moest het vooral hebben van het jagen op de bal, zodat anderen konden scoren. Rechtsvoor. Favoriete positie.
Zou ik nog ergens krantenknipsels hebben, of een vergeeld clubblad?

Op de bonnefooi zocht ik op google en zag dat mijn oude cluppie de moeite heeft genomen zijn lange geschiedenis op internet te zetten. “Waar blijft de(s)tijd(s)?” Mijn ogen glijden langs bekende, bijna uit het geheugen geglipte namen. En dan de foto van de kampioensmeisjes.

In een klap terug in de zeventiger jaren. Ik blijf daar nog even.
Nagenieten.

“Meisjes Pupillen-A Nederlands Kampioen” 

 

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Share this Post

2 Comments

  1. Wat gaaf Loes! Echt hartstikke leuk. Zetje graag gegeven 😉 Zeker nu ik dit lees.

  2. Wat ontdettend leuk om zo een stuk va je leven tegen te komen, lijkt me

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*