LOESWOUTERSON.NL
Master of Action Learning | Acteur | Coach | Schrijver
LOESWOUTERSON.NL
Master of Action Learning | Acteur | Coach | Schrijver

Wat is in vredesnaam AMS?
Een klein reisje op google brengt me naar Amsterdam (Schiphol IATA-luchthavencode), naar de American Mathematical Society en de American Meteorological Society, naar een Spaans historisch motorfietsmerk, de Alfred Mozer Stichting (opgericht om democratisering aan te moedigen), een Surinaamse onderwijsinstelling en een Montessori school in Amsterdam, het fenomeen Algemeen Meervoudig, Stemrecht, een slagader die de dunne darm en een deel van de dikke darm van bloed voorziet (A. mesenterica superior), de arbeidsvoorwaardenregeling voor medisch specialisten, en nog wat bedrijven op het gebied van logistiek, technologie, tuinbouwonderhoud en luchtvaart.

Ik heb geen rekening gehouden met al deze betekenissen bij de keuze voor AMS.
Voor mij betekent het: Actrices Moeten Spelen.
Regelmatig wordt me gevraagd wat ik graag nog eens zou willen spelen. Het voelt als een onvrije vraag (bestaan die?), want het denkkader achter de vraag is, zou u, mevrouw Wouterson, ooit nog eens de kans (willen) krijgen die rol te spelen in theater, film of op televisie?

Ik heb besloten de vraag te bevrijden. Actrices moeten spelen.

Het is een experiment. Homemade. De aftrap vind je op de pagina AMS.
Een aantal mensen heeft het filmpje al gezien door mijn bericht op Twitter en Linkedin. Ik krijg positieve reacties, vandaar nu de officiële status: AMS.

Geboren uit  liefde voor het spelen.
Wordt het een reeks?
De tijd zal het leren.

Heb je suggesties voor een tekst, waarvan je zegt: die zou ik jou graag willen zien doen. Voel je uitgenodigd me dit te laten weten.
I’ll keep you posted.

update – 02.09.2011

AMS 2 is uit! Enjoy!

Liked this post? Follow this blog to get more.